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Umami : a basic taste : physiology, biochemistry, nutrition, food science / edited by Yojiro Kawamura, Morley R. Kare

(Food science and technology / editors, Steven R. Tannenbaum, Pieter Walstra;20)
データ種別 図書
出版者 New York : M. Dekker
出版年 c1987
本文言語 eng
大きさ xiv, 649 p. ; 24 cm
一般注記 Proceedings of the First International Symposium on Umami, held Oct. 7-10, 1985, Lihue, Kauai, Hawaii
Includes bibliographies and index
著者標目 河村, 洋二郎(1921-) <カワムラ, ヨウジロウ>
Kare, Morley Richard, 1922-
International Symposium on Umami
件 名 LCSH:Monosodium glutamate -- Physiological effect -- Congresses
LCSH:Taste -- Congresses
LCSH:Flavor -- Congresses
分 類 LCC:QP562.G5
DC19:612/.31
NCID BA00521754

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学書庫洋書
498.5||U 10138912

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