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Flavor and lipid chemistry of seafoods / Fereidoon Shahidi, editor, Keith R. Cadwallader, editor

(ACS symposium series;674)
データ種別 図書
出版者 Washington, DC : American Chemical Society
出版年 c1997
本文言語 eng
大きさ ix, 285 p. : ill. ; 24 cm
一般注記 "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 212th National Meeting of the American Chemical Society, Orlando, Florida, August 25-29, 1996."--T.p. verso
Includes bibliographical references and indexes
著者標目 Shahidi, Fereidoon, 1951-
Cadwallader, Keith R., 1963-
American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry
American Chemical Society. Meeting (212th : 1996 : Orlando, Fla.)
件 名 LCSH:Seafood -- Composition -- Congresses
LCSH:Flavor -- Congresses
LCSH:Lipids -- Congresses
分 類 LCC:TX556.5
DC21:664/.94
NCID BA33391337

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学書庫洋書
663.4||S 10157239
0841235260

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