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Enzymatic browning and its prevention / Chang Y. Lee, editor, John R. Whitaker, editor

(ACS symposium series;600)
データ種別 図書
出版者 Washington, DC : American Chemical Society
出版年 1995
本文言語 eng
大きさ xii, 338 p. : ill. ; 24 cm
一般注記 "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 208th National Meeting of the American Chemical Society, Washington, D.C., August 21-26, 1994."
Includes bibliographical references and index
著者標目 Lee, Chang Y., 1935-
Whitaker, John R.
American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry
American Chemical Society. Meeting (208th : 1994 : Washington, D.C.)
件 名 LCSH:Maillard reaction -- Congresses
LCSH:Polyphenol oxidase -- Congresses
分 類 LCC:TP372.55.M35
DC20:664/.8
NCID BA25990438

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学3階一般
588.9||L 10156933
0841232490

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