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Plant proteins : applications, biological effects, and chemistry / Robert L. Ory, editor

(ACS symposium series;312)
データ種別 図書
出版者 Washington, DC : American Chemical Society
出版年 1986
大きさ ix, 285 p. : ill. ; 24 cm
一般注記 "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 190th Meeting of the American Chemical Society, Chicago, Illinois, September 8-13, 1985."
Includes bibliographies and indexes
著者標目 Ory, Robert L., 1925-
American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry
American Chemical Society. Meeting (190th : 1985 : Chicago, Ill.)
件 名 LCSH:Plant proteins as food -- Congresses
LCSH:Food -- Protein content -- Congresses
LCSH:Diet -- Congresses
LCSH:Proteins in human nutrition
分 類 LCC:TX392
DC19:641.1/2
NCID BA18131159

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学書庫洋書
498.55||O 10156930
0841209766

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