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Beer and wine production : analysis, characterization, and technological advances / Barry H. Gump, editor [and] David J. Pruett, associate editor

(ACS symposium series;536)
データ種別 図書
出版者 Washington, DC : American Chemical Society
出版年 1993
本文言語 eng
大きさ xi, 275 p. : ill. ; 24 cm
一般注記 Developed from a symposium sponsored by the Division of Industrial and Engineering Chemistry, Inc., of the American Chemical Society at the 203rd Meeting of the American Chemical Society, San Francisco, California, April 5-10, 1992."
Includes bibliographical references and index
著者標目 Gump, Barry H.
Pruett, David J.
件 名 LCSH:Brewing -- Congresses
LCSH:Wine and wine making -- Congresses
分 類 LCC:TP570
DC20:663/.1
ISBN 0841227241
NCID BA20757141

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学書庫洋書
588.54||G 10156890
0841227144

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