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Chemistry of wine flavor / Andrew L. Waterhouse, editor, Susan E. Ebeler, editor

(ACS symposium series;714)
データ種別 図書
出版者 Washington, DC : American Chemical Society
出版年 c1998
本文言語 eng
大きさ x, 245 p. : ill. ; 24 cm
一般注記 "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 213th National Meeting of the American Chemical Society, San Francisco, California, April 13-17, 1997"--T.p. verso
Includes bibliographical references and indexes
著者標目 Waterhouse, Andrew Leo
Ebeler, Susan E., 1961-
American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry
American Chemical Society. Meeting (213th : 1997 : San Francisco, Calif.)
件 名 LCSH:Wine and wine making -- Chemistry -- Congresses
分 類 LCC:TP544
DC21:663/.2
NCID BA40145137

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学書庫洋書
588.55||W 10156881
0841235929

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