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Encapsulation and controlled release of food ingredients / Sara J. Risch, editor, Gary A. Reineccius, editor

(ACS symposium series;590)
データ種別 図書
出版者 Washington, DC : American Chemical Society
出版年 1995
本文言語 eng
大きさ vii, 214 p. : ill. ; 24 cm
一般注記 "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 206th national meeting of the American Chemical Society, Chicago, Illinois, August 22-27, 1993."
Includes bibliographical references and indexes
著者標目 Risch, Sara J., 1958-
Reineccius, Gary A.
American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry
American Chemical Society. Meeting (206th : 1993 : Chicago)
件 名 LCSH:Food -- Packaging -- Congresses
LCSH:Microencapsulation -- Congresses
LCSH:Controlled release preparations -- Congresses
分 類 LCC:TP374
DC20:664/.092
NCID BA25332897

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学書庫洋書
588.9||R 10156434
0841231648

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