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Wine : nutritional and therapeutic benefits / Tom R. Watkins

(ACS symposium series;661)
データ種別 図書
出版者 Washington, DC : American Chemical Society
出版年 c1997
本文言語 eng
大きさ xi, 284 p.: ill. ; 24 cm
一般注記 "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 210th National Meeting of the American Chemical Society, Chicago, Illinois, August 20-24, 1995."
Includes bibliographical references and index
著者標目 Watkins, Tom R.
American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry
American Chemical Society. Meeting (210th : 1995 : Chicago)
件 名 LCSH:Wine -- Therapeutic use -- Congresses
LCSH:Wine -- Health aspects -- Congresses
LCSH:Antioxidants -- Congresses
分 類 LCC:RM256
DC21:615.8/54
NCID BA30215666

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学書庫洋書
498.3||W 10157160
0841234973

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