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Food flavor and safety : molecular analysis and design / A.M. Spanier, editor, H. Okai, editor, M. Tamura, editor

(ACS symposium series;528)
データ種別 図書
出版者 Washington, DC : American Chemical Society
出版年 1993
本文言語 eng
大きさ xiv, 352 p. : ill. ; 24 cm
一般注記 "Developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 203rd national meeting of the American Chemical Society, San Francisco, California, April 5-10, 1992."
Includes bibliographical references and indexes
著者標目 Spanier, A. M. (Arthur M.), 1948-
Okai, H. (Hideo), 1938-
Tamura, M. (Masahiro), 1956-
American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry
American Chemical Society. Meeting (203rd : 1992 : San Francisco, Calif.)
件 名 LCSH:Food -- Biotechnology -- Congresses
分 類 LCC:TP248.65.F66
DC20:664
NCID BA2037853X

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学書庫洋書
498.53||S 10156934
0841226652

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