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Fruit flavors : biogenesis, characterization, and authentication : developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 206th National Meeting of the American Chemical Society, Chicago, Illinois, August 22-27, 1993 / Russell L. Rouseff, editor, Margaret M. Leahy, editor

(ACS symposium series;596)
データ種別 図書
出版者 Washington, DC : American Chemical Society
出版年 1995
本文言語 eng
大きさ x, 292 p. : ill. ; 24 cm
一般注記 Includes bibliographical references and index
著者標目 Rouseff, Russell L.
Leahy, Margaret Mary
American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry
American Chemical Society. Meeting (206th : 1993 : Chicago, Ill.)
件 名 LCSH:Flavoring essences -- Biotechnology -- Congresses
LCSH:Fruit -- Flavor and odor -- Congresses
分 類 LCC:TP418
DC20:664/.5
NCID BA2583289X

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学書庫洋書
596.7||R 10156885
084123227X

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