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Nutritional bioavailability of iron / Constance Kies, editor ; sponsored by the Nutrition Subdivision of the Division of Agricultural and Food Chemistry of the American Chemical Society

(ACS symposium series;203)
データ種別 図書
出版者 Washington, D.C. : The Society
出版年 1982
大きさ ix, 204 p. : ill. ; 24 cm
一般注記 Papers presented at a symposium held at the American Chemical Society meeting in Atlanta, Ga., on Mar. 29-Apr. 3, 1981
Includes bibliographical references and index
著者標目 Kies, Constance, 1934-
American Chemical Society. Nutrition Subdivision
件 名 LCSH:Iron -- Bioavailability -- Congresses
LCSH:Iron in the body -- Congresses
MESH:Biological availability -- Congresses
MESH:Iron -- Analysis -- Congresses
MESH:Nutrition -- Congresses
MESH:Iron -- Metabolism -- Congresses
分 類 LCC:QP535.F4
DC19:612/.3924
NCID BA17244193

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学書庫洋書
498.55||K 10156804
0841207461

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