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Evaluation of certain food additives and contaminants : thirty-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives

(Technical report series / World Health Organization;806)
データ種別 図書
出版者 Geneva : World Health Organization
出版年 1991
本文言語 eng
大きさ vii, 49 p. ; 24 cm
一般注記 "Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives met in Geneva from 5 to 14 June 1990" -- p. 1
入力は遡及データによる
著者標目 *Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. Meeting (37th : 1990 : Geneva, Switzerland)
World Health Organization
件 名 LCSH:Food additives -- Toxicology -- Congresses
LCSH:Food contamination -- Congresses
分 類 LCC:RA8
LCC:RA1270.F6
DC20:610 s
DC20:615.9/54
ISBN 9241208066
NCID BA35682873

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学書庫洋書 : pbk 498.51||E 10156359
9241208066

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