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Food enzymes : the first of a series of symposia on foods / Edited by H.W. Schultz

データ種別 図書
出版者 Westport, Conn. : Avi Pub. Co.
出版年 1960
本文言語 eng
大きさ xii, 144 p : illus ; 24 cm
別書名 異なりアクセスタイトル:Food enzymes : the first of a series of symposia on foods helds at Oregon State College
一般注記 "The Department of Food and Dairy Technology at Oregon State College arranged the symposium."
Includes bibliographies
著者標目 *Symposium on Foods: Enzymes (1959 : Oregon State College)
Schultz, H. W. (Harold William), 1910- ed
Oregon State College. Dept. of Food and Dairy Technology
件 名 LCSH:Enzymes -- Congresses
LCSH:Food -- Analysis
分 類 LCC:TX569
DC:612.0151
NCID BA10738606

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学書庫洋書
646||S 10107276

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