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Japanese cooking : a simple art / Shizuo Tsuji, with the assistance of Mary Sutherland ; introduction by M.F.K. Fisher

データ種別 図書
1st ed
出版者 Tokyo ; New York : Kodansha International
出版者 New York : Distributed in the U.S. by Kodansha International/USA through Harper & Row
出版年 1980
本文言語 eng
大きさ 517 p. : ill. ; 27 cm
一般注記 Includes index
著者標目 *辻, 静雄(1933-) <ツジ, シズオ>
Sutherland, Mary, 1947-
Fisher, M. F. K. (Mary Frances Kennedy), 1908-
件 名 LCSH:Cookery, Japanese
分 類 LCC:TX724.5.J3
DC:641.5952
ISBN 0870113992
NCID BA04347513

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学書庫洋書 : U.S. 596.21||T 10157248
4770007582

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