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Microbiological control for foods and agricultural products / edited by C.M. Bourgeois and J.-Y. Leveau ; translated by Stephen Davids ; editor for the English-language edition, Daniel Y.C. Fung

(Analysis and control methods for foods and agricultural products)
データ種別 図書
出版者 New York : VCH
出版年 c1995
本文言語 eng
大きさ xxiv, 542 p. : ill. ; 25 cm
別書名 原タイトル:Le contr?le microbiologique
一般注記 Translation of: Le contr?le microbiologique
Includes bibliographical references and index
著者標目 Bourgeois, C. M.
Leveau, J. Y.
Fung, Daniel Yee-Chak, 1942-
件 名 LCSH:Food adulteration and inspection
LCSH:Food -- Microbiology
LCSH:Food -- Analysis
分 類 LCC:TX531
DC20:363.19/26
NCID BA27638242

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配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学書庫洋書
498.53||B 10157235
1560816732

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