美作大学OPAC

ようこそ  ゲスト さん

Nutrition labeling : issues and directions for the 1990s / Committee on the Nutrition Components of Food Labeling, Food and Nutrition Board, Institute of Medicine, National Academy of Sciences ; Donna V. Porter and Robert O. Earl, editors

データ種別 図書
出版者 Washington, D.C. : National Academy Press
出版年 1990
本文言語 eng
大きさ xv, 355 p. : ill. ; 23 cm
一般注記 Includes bibliographical references and index
著者標目 Institute of Medicine (U.S.). Committee on the Nutrition Components of Food Labeling
Porter, Donna Viola
Earl, Robert O.
件 名 LCSH:Food -- Labeling -- United States -- Standards
LCSH:Nutrition
MESH:Food Labeling -- standards -- United States
MESH:Food Labeling -- United States -- legislation
分 類 LCC:TX551
NLM:WA 33AA1 I5n
DC20:363.19/2
NCID BA32341027

所蔵情報を非表示

配架場所 巻 次 請求記号 登録番号 状 態 コメント ISBN 予約
大学書庫洋書
498.55||C 10156101
0309043263

書誌詳細を非表示

検索結果一覧に戻る ページトップ